Unge fremtidige ledere på RYLA i regi av Midsund RotaryklubbGjennom Midsund Rotaryklubb deltok Inger Anne Nygård i oktober på en RYLA-samling i Ulsteinvik. Formålet til RYLA er å tilby unge, mellom 20-30 år, et opplegg for å synliggjøre lederskap og egenutvikling.
Hvert år får 30 deltakere fra fylket en slikt tilbud og det er rotaryklubbene som skal melde på deltakere og også dekke kursoppholdet.

I år var Midsund Næringsforum aktiv overfor Midsund Rotaryklubb for å få sendt en person til RYLA, fordi en vurderer RYLA som et flott opplegg for å utvikle fremtidige ledere i Midsund.

Mandag 2. januar holdt Inger Anne Nygård et innlegg på medlemsmøtet til Midsund Rotaryklubb, og det var tydelig at hun hadde hatt et interessant og spennende kursopphold, og hun klarte å skape engasjement og så stor interesse, at Midsund Rotaryklubb også kommende år vil arbeide for å få sendt unge lederemner fra Midsund til dette kursopplegget.


Tilbake

Nyheter

Nytt nummer av Vekst, no 5 ligger tilgjengelig på nettet


Vårt siste nummer av informasjonsskrivet Vekst, ligger tilgjengelig i stort format til høyre på våre websider.


Ny nyhetsbrev fra Midsund Næringsforum no 4 januar 2012


Vi har idag sendt ut et nytt nyhetsbrev fra Midsund Næringsforum. Nyhetsbrevet ligger tilgjengelig på websiden http://midsund.net til høyre på siden.


Unge fremtidige ledere på RYLA i regi av Midsund Rotaryklubb


Gjennom Midsund Rotaryklubb deltok Inger Anne Nygård i oktober på en RYLA-samling i Ulsteinvik. Formålet til RYLA er å tilby unge, mellom 20-30 år, et opplegg for å synliggjøre lederskap og egenutvikling.

Les mer


Jule og nyhetsbrev fra Midsund Næringsforum


I høyre menyen ligger siste medlemsbrev og julebrev fra Midsund Næringsforum


Prøvetur med ny båt


Arnt Inge Nygård og sønnene fikk idag gjennomført en etterlenget prøvetur med nye sjarken. Iflg Arnt Inge fungerte den tilfredsstillende. Båten er her avbildet da den var innom kaien i Nygårdsvika for å fylle diesel.


Nyhetsarkiv

Site powered by WebOfficeOne ©